Politic si Social

Politica sociala si procesul politic 

TNS este specializata in realizarea de sondaje sociale si politice multinationale, utilizand optim capacitatile unice ale retelei globale TNS. Ajutam instutiile europene, Banca Mondiala si multe ONG-uri internationale. Cei peste 500 de cercetatori sociali si politici dedicati ce lucreaza pe intreg globul ne ajuta sa intelegem mai bine contextele complexe multinationale si multiculturale.

Una dintre echipele noastre, TNS Opinion, are peste 40 de ani experienta in coordonarea de cercetari internationale. Aceasta companie este 100% concentrata pe aceasta experienta, care o face unica in industria cercetarii.  Cu echipe proprii de traducere ce acopera 80 de limbi diferite, unelte de coordonare de ultima ora si procese centralizate de control al calitatii, TNS ofera clientilor sai cea mai convingatoare oferta atunci cand este vorba de cercetare internationala.

De fapt, TNS este mandra de a detine cele mai mari proiecte sociale si politice din lume:

 

  • Eurobarometrul Standard (studiu CAPI) realizat inca din anul 2004 pentru Comisia Europeana si Parlamentul European (considerat cel mai mare studiu fata-in-fata din lume).
  • Eurobarometrul Flash (studiu CATI) in numele Comisiei Europene si a Parlamentului European. Acest contract-cadru este compus in principal din sondaje telefonice (fixe si mobile), care acopera atat publicul larg cat si o gama larga de grupuri tinta specifice.
  • Eurobarometrul Calitativ gestionat in comun de Comisia Europeana si Parlamentul European. Acest contract include o varietate de tehnici calitative de ultima generatie si metode de desk research implementate in peste 35 de tari.
  • Pentru mai multe informatii cu privire la Eurobarometrul si ultimele lansari, va rugam sa va indreptati catre site-ul Comisiei Europene: http://ec.europa.eu/public_opinion/index_en.htm

Contacts

d: +40 31 805 53 62/63
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.


d: +40 31 805 53 62/63 ext. 500
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.