Utilizarea acestui site

Scopul si continutul acestui site sunt doar de a afla despre serviciile noastre si alte informatii generale. Nimic din acest site nu constituie o oferta pentru serviciile noastre. Toate contractele pentru serviciile noastre trebuie sa fie date in scris. In timp ce depunem eforturi pentru a ne asigura ca informatiile existente pe acest site sunt corecte, nu vom face nici o reprezentare si nu vom da nicio garantie (explicita sau implicita), cu privire la integralitatea, exactitatea sau potrivirea pentru un anumit scop. Nu ne asumam nicio responsabilitate pentru orice erori sau omisiuni. Va rugam sa retineti ca anumite informatii sau date de pe acest site au fost produse cu ceva timp in urma.

In consecinta, nu suntem raspunzatori pentru orice pierderi si/sau deteriorari ce ar putea aparea in contract, prejudiciu sau alt mod de utilizare/sau incapacitatea de a utiliza acest website sau orice date sau informatii continute, sau accesate prin intermediul acestui site, sau de la orice actiune sau decizie luata ca urmare a utilizarii acestui site sau informatiilor si datelor cuprinse in acesta.

In special, nu suntem raspunzatori pentru pierderi de profit sau de contracte, pierderi de date, daune ale calculatorului – hardware sau software, pierderea afacerii, pierderea fondului comercial sau a reputatiei, pierderea veniturilor, pierderi de economii anticipate, pierderi de oportunitati de afaceri si/sau pierderi indirecte care decurg din sau in legatura cu acest site sau informatiile si datele cuprinse in acesta. Raspunderea pentru frauda si declaratii false frauduloase nu este exclusa.

Va rugam sa ne contactati pe adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. daca aveti orice intrebari cu privire la informatiile de pe acest site.

 

Utilizarea oricaror link-uri

 Nu sustinem sau aprobam continutul oricarui alt site la care se face referire sau care poate fi accesat prin hypertext prin intermediul acetui site si nici nu suntem raspunzatori in legatura cu niciunul dintre acestea. 

Investitia in companiile noastre

 Nimic din continutul acestui site nu contituie promovarea unei investitii sau o oferta sau o invitatie de a face o oferta pentru actiuni sau titluri de valoare in TNS.

Folosirea proprietatii noastre

Numele, logo-urile, iconitele si grafica folosite pe acest site, in legatura cu sau pentru identificarea produselor si/sau a serviciile noastre sunt marci inregistrate ale grupului TNS, in cazul in care nu este indicat altfel. Accesul dvs. nu implica licenta de a reproduce, transmite si/sau de a distribui aceste informatii sau aceste nume, logo-uri, iconite si grafica, in orice forma sau prin orice mijloace. Daca doriti sa faceti oricare dintre aceste lucruri, trebuie sa obtineti mai intai acordul in prealabil in scris de la noi.

Efectul juridic

In cazul in care orice prevedere a prezentului aviz este ilegala, nula sau inaplicabila din orice motiv, atunci acea prevedere va fi considerata separat in masura in care aceasta este ilegala, nula sau executorie, dar nu va afecta valabilitatea si aplicabilitatea celorlalte prevederi. Aaa cum este utilizat in acest aviz expresia grupului TNS inseamna Taylor Nelson Sofres, filialele sale si/sau companiile asociate.

Drepturi de autor

1998-2012 TNS, companie Kantar Group. Toate drepturile rezervate. Puteti tipari extrase de pe acest site sau puteti descarca orice pagina pe un hard disk local, doar pentru uz personal. Sub rezerva acestui aviz juridic si disclaimer puteti recopia extracte descarcate sau printate de altii, cu conditia de a ne acredita in mod corespunzator ca sursa. Nu autorizam includerea oricarui continut de pe acest site in niciun document sau website comercial, sau in orice alt material vandut sau disponibil pentru crearea de profit fara contimtamantul nostru dat in prealabil in scris. Incadrarea sau legatura cu acest site nu este permisa fara acordul nostru dat in scris in prealabil.  In afara de acest lucru nu puteti reproduce sau stoca nicio parte a acestui website pe niciun alt website fara acordul nostru dat in scris in prealabil.

Acesti termeni si conditii (inclusiv politica de confidentialitate de pe acest site), sunt guvernate de si interpretate in conformitate cu legislatia engleza.

Contacts

d: +40 31 805 53 62/63
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.


d: +40 31 805 53 62/63 ext. 500
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.